in ,

2021 Astrolojik Olarak Nasıl Bir Yıl Olacak?

Uzman Astrolog Özlem Recep, 2021 astroloji öngörülerini paylaştı. 2021 astrolojik olarak nasıl bir yıl olacak? 2021’de Covid bitecek mi? 2021 finansal olarak nasıl bir yıl olacak? 2021 astrolojik öngüleri neler? 2021’de hangi ülkeler konuşulacak? 2021 astroloji yorumları bu yazıda…

Uzman Astrolog Özlem Recep açıkladı: 30 Kasım Ay tutulması ve 14 Aralık Güneş tutulmaları önümüzdeki senenin ilk yarısında bizleri etkisi altına alacak. Astrolog Özlem Recep, “2021 astrolojik olarak nasıl bir yıl olacak?” sorumuzu yanıtlıyor.

2021’de Covid-19 Bitecek mi?

30 Ocak tarihine kadar biraz daha izole, yasakların belki de biraz daha artacağı bir döneme giriş yapıyoruz. Zaten yasaklar artmasa dahi covid ile alakalı kendi önlemlerimizi maksimum düzeyde almamız gereken bir döngü içerisindeyiz.

Aralık ayında aşının uygulanmaya başlamasıyla birlikte, Şubat ayında Merkür Kova burcunda retro yapacak, kitleleri etkileyen pek çok haber “bize ne oluyor şimdi” mesajı verebilir. Aşıyı bu dönemlerde yaptıranlar güvenilirliği olmayan yerlerde yaptırmamalı, işlemler doktor kontrolünde yapılmalıdır. Şubat ayında dünya çapında aşının merdiven altında üretimleri olabilir ve hijyenik olmayan şartlarda aşı yapmaya çalışanlara karşı çok dikkat etmeliyiz. Aşının alerjik bazı semptomlara karşı duyarlı olan kişilerdeki yan etkileri Şubat-Mart arasında anlaşılabilir. Aşılama yaparken bazı ülkelerde tedbirsizlikler sebebiyle kan yoluyla bulaşan diğer hastalıklar da artış yaşanabilir, tedbir alınmalıdır. Mart ayı itibariyle rahatlamaya başlayacağız ama Neptün etkisiyle sessiz sessiz ilerleyen de bir süreçte olabiliriz, rahatlarsak vaka artışları başlayabilir. Tedbirleri elden bırakmamamız gereken bir döngü olarak görüyorum. 

Öte yandan, insan haklarının gündemde olduğu bir döngüyü de yaşayacağız. Ekonomik anlamda zayıf olan ülkelerin iyileşme sürecinin yavaş olması, insan haklarına karşı duyarlılığı artıracak.

Covid eğitim sistemini nasıl etkileyecek? 

Eğitim sistemi şu anki modeli ile devam ederken, Şubat ayında internet ve bağlantılarda yaşanacak sıkıntılar pek çok veliyi üzecek cinsten. Mayıs ayında çocukları etkileyecek yeni bir döneme gireceğiz. Eğitim ve öğretim süreçleri ile ilgili yeni sistemlerin açıklanacağı bir döngüye giriş yapabiliriz. Haziran ayında eğitimin bir kaç ay daha uzayabileceği veya ek bazı sınavların uygulanabileceğiyle ilgili kararlar alınabilir. 

2021 Finansal Olarak Nasıl Bir Yıl Olacak?

30 Kasım İkizler burcu Ay tutulması ve 14 Aralık Yay burcu Güneş tutulmasında bulunan Jüpiter, Pluton ve Saturn, Oğlak stelyumu ile birlikte, 2021 yılının ilk yarısında gayrimenkul ve arsa alımını tetikleyebilir, özellikle Ocak ayını iyi değerlendirmek gerekebilir. Özellikle Ege ve Akdenizde uygun fiyata arsa alımı, bu bölgelerde alınan arsalara ev inşası ve bu evlerin yabancılara kiralamak için avantajlı bir döngünün içerisindeyiz. 2023 -2024 yıllarında şimdi yaptığınız bu yatırımların karlı avantajları ile karşılaşabilirsiniz. 

Bitcoin gibi, sanal paraların değeri artacak. Ülkemiz açısında Euro ciddi manada önem kazanacak. Euronun düştüğü zamanları iyi yakalayıp, yükseliş ve pik noktalarında kar elde edebilmek mümkün.  Ancak, 11 -18 Ocak haftası vergiler artabileceği gibi, bir yandan da bireysel anlamda ekonomik sıkıntılarımız artabilir, eldeki parayı dikkatli harcama vakitleri. 

Dünya çapında pek çok şirket Şubat sonuna kadar zorlu süreçler yaşayabilir. Güçlü olanlar zayıf olan şirketleri satın alabilir. Mart ayı sonrasında petrol, biyokimya ve ilaç sektöründeki yatırımlar ve hisse senetleri kıymetlenebilir. Ocak ayında yoğun kış döngülerinin başladığı bir sürecin de içerisine girmekteyiz.  

2021’in İlk Yarısı Astroloji Yorumları

2021 elbette güzel gelişmelere de gebe. Şubat ayında edebiyat, sanat, bilim ve astroloji alanında ciddi gelişmeler de yaşanabilir. Nisan ayında bireysel manada geçtiğimiz sene Ağustos-Aralık ayları arasında yaşadığımız konuların sebeplerini de anlayacağız, iptal edilen nikah, sözleşme ve iş anlaşmaları için ikinci bir şansımızın olacağı günleri yaşayacağız.. 

Sivil toplum örgütleri güçlerini büyütebilir ve pek çok ihtiyacı olan kişiye yardıma koşabilirler. 

Sağlık açısından Covid iyileşme süreci yaşarken, uzay mekiği, uzay üstü çalışmaları, robot çalışmaları  organ nakli ve bazı kanserli hücrelerin tedavileri için tüm dünyayı etkileyecek yeni keşifler bulunabilir. Mu kıtası ve Atlantis ile ilgili tüm dünyayı etkileyecek yeni keşifler yaşanabilir. 

2021’de Dikkatli Olmamız Gereken Konular: 

Ocak ayında yeni yasalar ve yasaklar gündemimizde olabilir. 

Şubat ayında Merkür Kova burcunda retro dönemi bizleri bekliyor. Dünya çapında aslında hassas olduğumuz, bilgisayar ve network bağlantılarımızın güvenliğiyle ilgili sıkıntılar yaşamamız oldukça mümkün. İnternet üzerinden dolandırılmalara karşı çok dikkatli olmalıyız. Büyük şirketlerin internet ağı ve bilgilerinin güvenliği için ekstra önlemler almaları gereken bir süreç. Benzer olayları Mayıs sonu ve Haziran ayında İkizler burcu Merkür retrosunda da yaşayabiliriz. Her iki süreçte de ortaklık ve iş süreçlerinizde kandırılmalara, telefon ve internet üzerinden gelebilecek sahtekarlıklara oldukça dikkat etmeliyiz. Ayrıca tarihi eser kaçakçılıkları haberleri alabiliriz. Dünyaca ünlü dolandırıcılık haberleri alabiliriz.

Şubat ayındaki Merkür retrosu, havayollarını etkileyebilir. Uçuşlara kısıtlama gelebileceği gibi, ülkeler arası giriş çıkışlar için ekstra önlem ve prosedürler alınabilir. Bazı havayolu şirketleri kapanabilir. Bunun haricinde  uçak ve tren kazaları, yoğun kışlar, deprem ve doğa olayları yaşayacağımız bir döngü içerisindeyiz. Şubat ayı zor bir ay. 

Mart ayında kimyasal araştırmalar bizi tedirgin edebilir. Ayrıca paranormal olaylar ve uzaylı ziyaretleriyle ilgili haberler gündemimizde olabilir. 

Nisan ayında bazı zehirli hayvanların ve çekirgelerin arttığı bir süreç yaşayabiliriz. 

Mayıs – Haziran – Temmuz ayında doğu bölgemizdeki karışıklık haberleri gelebilir,  

Mayıs – Haziran Merkür retrosu ile geçtiğimiz sene 2020 Mayıs-Haziran aylarında yaşadıklarınızı toparlama ama bazı kişiler için de benzer süreçleri yaşama etkisi getirebilir. Sözleşmelere, trafiğe ve yolculuk yaptığımız uçaklara, araba ile hız yapmamaya çok önem vermeliyiz. Dünya çapında dinsel gösteriler, terör olayları ve savaş yapmak isteyen ülkeler olabilir. Komşu ülkelerimize karşı dikkatli olmamız gerektiği gibi, Komşu ülkelerimizin gireceği bir savaş da olabilir.

2021’de Hangi Ülkeler Konuşulacak?

BM

Birleşmiş Milletler kendi içinde yeni düzenlemeler yapacak, bazı gizli araştırmaların haberlerini duyacağız ve kendi içinde bölünmeyle ilgili bir sürece girebilirler.

Orta Doğu’da 
Corona hafifledikten sonra  kadınların hakları ve güvenliği, bazı ülkelerde giyim değişikliği için yapılan eylemlerin yanıtlarını alabiliriz.

Güney Amerika, Irak, İran, Türkiye doğu ve iç anadolu bölgesinde deprem riski bulunuyor. Şubat ayında yolcu trenlerine ve uçak kazalarına dikkat edilmelidir.


Mısır, Tunus, Fransa, Gürcistan, Filistin, Afrika, Irak ve Afganistan sıkıntılı bir sürece girebilir. İç karışıklık ve başka ülkeler ile savaş riskleri bulunuyor.


Hollanda siyasi liderlerle alakalı sıkıntılar yaşayabilir. Ayrıca sağlıkla ilgili dünyayı şaşırtan kararlar alabilir. Şubat ayında Corona döngüsünde ciddi manada riskli bir sürece girebilirler.


Ukrayna karışıklık yaşayabileceği gibi özellikle havayollarına dikkat etmeli, uçak kazaları gündemde olabilir.

İçeriği Upperla!

hipinup tarafından yazılmıştır

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Yaşasın kadınlar ve saç örgüleri! ✌????

2021’de Astrolojik Olarak Ünlüleri Neler Bekliyor?