in

L’oréal  Profesyonel Divizyonu’ndan Kuaförlük Sektöründe Bir İlk Daha!

Profesyonellerin okulu L’Oréal ProSchool

nitelikli kuaförler yetiştirerek sektörün gelişimine somut katkılarda bulunacak

Profesyonel güzellik pazarının dönüşümüne liderlik eden L’Oréal Profesyonel Ürünler Divizyonu, bir ilki daha hayata geçirerek kuaförlük sektörüne yön vermeye devam ediyor. Kuaförlük sektörünü geliştirme, dönüştürme ve sektör için çok daha güçlü bir gelecek inşa etme projesi olarak tanımlanan L’Oréal ProSchool, profesyonel güzellik pazarını hiç olmadığı kadar güçlü hale getirmeye odaklanıyor.

Saç bakımının vazgeçilmez markaları L’Oréal Professionnel ve Kérastase, kuaförlük sektörünün her geçen gün daha da geliştirilmesi ve bu sektöre kendini adamış profesyoneller yetiştirilmesi amacıyla yepyeni bir adım atıyor ve L’Oréal ProSchool Projesi’ni hayata geçiriyor. L’Oréal Profesyonel Ürünler Divizyonu, kuaförlük sektöründeki profesyonel saç sanatçılarının okulu L’Oréal ProSchool’a katılan kuaför adaylarını, güzellik sektörünün en güçlü oyuncuları olarak yetiştirmeyi ve kendi işletmelerine yön veren geleceğin salon sahipleri olabilmeleri için desteklemeyi  hedefliyor.

Boğaziçi Üniversitesi ile iş birliği ile hayata geçirilen kişisel ve mesleki eğitimler 6 ay sürecek

L’Oréal Profesyonel Ürünler Divizyonu; Marka, Yönetim, Dijital Danışmanlık ve Eğitim ekiplerinin tüm bilgi birikimlerini ve deneyimlerini aktaracağı programda, Türkiye’nin en önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Boğaziçi Üniversitesi ile iş birliği yapıyor. L’Oréal ProSchool kapsamında kuaförlük sektörünün profesyonelleri, çok kapsamlı teknik eğitimlerle mesleki performanslarını çok daha üst bir seviyeye çıkartma imkanı bulurken aynı zamanda kişisel gelişimleri için de çok değerli bir fırsat yakalamış olacak. Eğitim sonunda yapılacak değerlendirme sınavını başarı ile tamamlayan kuaförlük sektörünün profesyonelleri, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nden sertifika alarak başarılarını taçlandıracak.

L’Oréal Profesyonel Ürünler Divizyonu tarafından katılımcılara; Renklerin Anahtarları, L’Oréal Professionnel Renklendirme Dünyasını Keşfetme, L’Oréal Professionnel Bakım Ürünleri Dünyasını Keşfetme, Kişiselleştirme & Konsültasyon, Estetik Renklendirme Eğitimi, Kesim Teknikleri Eğitimi, Kérastase Ürün ve Bakım Dünyasını Keşfetme, Saç Bakımı ve Bakımda Baş Masajı Eğitimi, Etkili Ürün Satışı Eğitimi, Salonda Tüketici Duygusunu Yönetme Sanatı, Dijitalde İçerik Üretiminin Altın Kuralları, Sosyal Medya Algoritma ve Reklam Verme başlıklarında teknik ve profesyonel eğitimler verilecek.

Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ise İletişim ve İlişki Yönetimi, Ekip Yönetimi, Stres Yönetimi, Satış Yönetimi, Problem Çözme, Finans Yönetimi, Dijital Medya Yönetim başlıklarında vereceği eğitimlerle katılımcıların kişisel donanımlarını artıracak.

12 Eylül 2022-3 Mart 2023 tarihlerini arasında  gerçekleştirilecek L’Oréal ProSchool  programında katılımcılara; ücretli eğitimin yanı sıra Kuaförler Derneği’ne üye olan birbirinden başarılı kuaför salonlarında staj imkanı da sunuluyor.

İçeriği Upperla!

Gizem tarafından yazılmıştır

Oğlak burcu insanı. İlk cümlesinden de anlaşılabileceği üzere astrolojiyle epey içli dışlı. Çiçekli çiçeksiz tüm ev bitkilerine ve dekorasyona da oldukça ilgili. Pandemide pozitif düşünmekle kafayı bozduğuna dair söylentiler var!

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Yeni Kobo Clara 2E ile Sürdürülebilir Okuma Ve Dinleme Keyfi

Gamze Saraçoğlu Tasarladı, Tekstar Üretti