in , , ,

2021 Kış Sezonu Bot ve Çizme Trendleri

Ortalama bir kadın yılda yaklaşık beş çift ayakkabı satın alıyor: Bir çift yaz için, bir çift kış için ve belki de sadece eğlence için bir tane daha. Bununla birlikte, eğer 2021 kış sezonu bot ve çizme trendleri haberini okuyorsanız, muhtemelen ortalama bir insan değilsiniz!

2021 Trend Bot ve Çizme Modelleri

İster sadece yeni bir çift çizme alacak olun, ister her modaya uygun bir modeli almayı planlıyor olun, 2021 kış sezonu bot ve çizme trendleri hakında bilgi sahibi olmanız şart! Lafı hiç uzatmayalım ve derinlemesine incelemeye başlayalım…

Savaşçı Botları

Doc Martens modasının geri dönüşüne geçen kışlarda şahitlik etmiştik. 2021 Kış sezonunda ise tüm hakimiyet bu botlarda. 90’ların sert çizgisi ve kalın tabanları sadece bir moda değil bu senenin ana akımı… Bu botları 2021 kış defilelerinde Valentino’dan Rochas’a kadar pek çok ünlü markanın podyumunda gördük bile.

Chelsea Botlar

Neredeyse her kıyafetle ve stille uyumlu olan Chelsea botların neredeyse tüm moda şovlarında başrolde olmasına şaşmamalı. Valentino, Nina Ricci, Giambattista Valli, Stella McCartney ve diğer pek çok markanın koleksiyonlarında geniş yer verdiği Chelsea botlarla işe de gidebilirsiniz, hafta sonu gezmesine de, kahvaltıya da akşam yemeğine de…

Diz Üstü Çizmeler

2021 kış sezonu defilelerindeki en cesur kıyafetleri onlar tamamladı. Diz üstü çizmelerden bahsediyoruz. Bottega Veneta, Moschino, Off-White, Sportmax ve Victoria Beckham da dahil olmak üzere pek çok markanın 2021kış koleksiyonunda yer alan bu diz üstü çizmelerle cesur stiller yaratmak elinizde.

Dökümlü Çizmeler

İlk olarak geçen sezon dökümlü çizmeleri fark ettik, ancak bunlar aslında 2021 kış ayakkabı trendlerinin bir ön gösterimiydi. Genellikle diz üstü yüksek çizme trendine de uyacak şekilde tasarlandıkları için bu çizmelerden bir tane edinmeniz halinde bir taşla iki kuş vurmuş olacaksınız. Oscar de la Renta, Balmain, Rejina Pyo, Roksanda ve Proenza Schouler, bu modele koleksiyonlarında bolca yer veren markalardan sadece birkaçı.

Parlak Yağmur Çizmeleri

Kış sezonunun soğuk, karlı ve yağmurlu hava koşullarına uyum sağlarken şık olmak elinizde. Modanın bu faydacı yönüne bayılmamak elde değil! Versace’deki beyaz yağmur botları, yağmurlu bir günde hiç kimsenin en kaygan kaldırımda bile kaymayacağını garanti etmek için kalın bir lastik sırt tabanıyla tasarlandı. Oscar de la Renta ve Dior’dan bahsetmeden de geçmek olmaz elbette. Bu trende mutlaka şans vermelisiniz!

İçeriği Upperla!

hipinup tarafından yazılmıştır

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Rusçada Kediler 12 Farklı Şekilde Çağırılıyor!

Rusçada Kediler 12 Farklı Şekilde Çağırılıyor!

Cyberpunk2077 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Cyberpunk 2077 Çıkış Tarihi Belli Oldu